Yritys

Teitä palvelevat kokeneet alan ammattilaiset Jyväskylässä ja sopimuksen mukaan myös Tampereella. Hoidamme yritysten, yhteisöjen, julkisyhteisöjen ja yksityishenkilöiden toimeksiantoja.

Pitkä asianajokokemus, yhdistettynä aikaansaavassa toimistossa tapahtuvaan laadun kehittämiseen osaavan ja innostuneen henkilökunnan kanssa, tarjoaa asiakkaillemme aina kilpailukykyisen hinta- laatusuhteen. Varatuomari, KTM Martti Jantunen on toiminut asianajo- ja muissa lakimiestehtävissä jo kymmenien vuosien ajan. Muilla lakimiehillämme on laajasti työkokemusta ja koulutusta asianajotoiminnan lisäksi myös yrityselämästä.

Vahvuusalueitamme ovat erityisesti kiinteistö- ja asuntokauppa-asiat, perintö- ja testamenttiasiat sekä yritys- ja yhteisöjuridiikka, kuten esimerkiksi sopimusoikeus, työoikeus, yhteisöoikeus, yritysjärjestelyt ja välimiesoikeudenkäynnit.

Toimistomme nimi muuttui Asianajotoimisto Jantunen & Lehtonen Oy:stä Asianajotoimisto Jantunen & Co Oy:ksi marraskuussa 2016.

Tutustu sivuillamme palvelutarjontaamme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää, niin voit arvioida olemmeko sopiva toimisto hoitamaan juuri Sinun asiaasi.

Asianajopalveluita koskeva yleinen tiedonantovelvollisuus

Asianajotoimisto
Jantunen & Co Oy
Väinönkatu 36 bB
40100 JYVÄSKYLÄ
Verstaankatu 3 D 27
33100 TAMPERE
(sopimuksen mukaan)
Puh. 0207 545130
toimisto@janlex.fi
© Asianajotoimisto Jantunen & Co 2020. All rights reserved. Site by Aidia.