Kiinteistöjen kosteus- ja homevauriot, rakennusvirheet

Autamme sinua, kun:

  • asunto- tai kiinteistökaupassa ilmenee ongelmia
  • ostamassasi tai myymässäsi kiinteistössä tai asunnossa paljastuu kosteus- tai homevaurio tai rakennusvirhe

Hoidamme asunto- ja kiinteistökaupan virhevastuuongelmia niin myyjän kuin ostajankin näkökulmasta. Asiakkaan kannalta parhaan mahdollisen ratkaisun löytämiseksi käytämme rakennusteknisissä asioissa apuna alan asiantuntijoita. Vuosikausien kokemus sekä lukuisten rakennusriitojen hoitaminen auttavat oikeudenmukaisen lopputuloksen saavuttamisessa.

Asunto- tai kiinteistökaupan jälkeen esille tulleet virheet ja vauriot aiheuttavat molemmille osapuolille ikävän tilanteen, ja pitkittyvä oikeusprosessi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämään niin taloudellisesti kuin tunnetasollakin. Sen vuoksi pyrimme näissä toimeksiannossa jo alusta asti selvittämään sovinnon mahdollisuudet osapuolten välillä. Asian alkuvaiheessa tehty sovinto säästää asianajokuluja ja asiakkaan aikaa.

Hoitamistamme kiinteistö- ja asuntokaupan virheitä koskevista toimeksiannoista yli 80 % on päättynyt sovintoon joko ennen oikeudenkäyntiä tai asian vireille tulon jälkeen käräjäoikeudessa.

 

KOKEMUKSEMME:

Asianajajamme ja lakimiehemme ovat hoitaneet lukuisan määrän kiinteistö- ja asuntokauppaan liittyviä riita-asioita sekä sovintoneuvotteluissa että eri oikeusasteissa.

Rakentamiseen liittyvät asiat ovat toimistomme tärkeimpiä painopistealueita. Katso lisätietoja myös ”Rakennusjuridiikka ja kiinteistöoikeus."

Asianajotoimisto
Jantunen & Co Oy
Väinönkatu 36 bB
40100 JYVÄSKYLÄ
Verstaankatu 3 D 27
33100 TAMPERE
(sopimuksen mukaan)
Puh. 0207 545130
toimisto@janlex.fi
© Asianajotoimisto Jantunen & Co 2020. All rights reserved. Site by Aidia.